DFM | SECURITY

DFM | SECURITY

Diensten

bars-blue

Totaalleverancier voor veiligheid

DFM Security is uw partner voor uw project! Uw totaal leverancier op het gebied van veiligheid. Door onze diensten te combineren, kunnen we deze verantwoordelijkheid voor u dragen.

DFM Security is een jong maar professioneel bedrijf met uitsluitend representatieve, communicatief vaardig en geschoolde medewerkers en partners. Al onze beveiligers en hondengeleiders zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste papieren, zoals BHV, EHBO en VCA. Dit betekend ook dat al onze werkhonden en die van onze partners zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse politiehond vereniging of door de Nederlandse bond van de diensthond.

Objectbeveiliging

Uw object kan beveiligd worden door de aanwezigheid van één of meerdere hondengeleiders of beveiligingsbeambte van DFM Security Services. Onze medewerkers lopen regelmatig controlerondes, tijdens deze ronden wordt er gelet op alles wat uw organisatie schade kan berokkenen. Daarnaast kunnen (beginnende) onregelmatigheden in een vroeg stadium worden gedetecteerd en worden geneutraliseerd.

Bouwbeveiliging

Bouwterreinen liggen meestal in afgelegen gebieden en zijn vaak doelwit voor grote schade. Elk jaar zijn er hoge schadeposten in de bouwsector. Vaak worden deze terreinen in de nacht onbeheerd achter gelaten, waardoor makkelijker toegang kan worden verschaft door voor u ongewenste personen. Om deze redenen is het voor u zinvol om aanvullende maatregelen te nemen zoals het inzetten van beveiligers en/of hondengeleiders.

Mobiele surveillance

Een mobiele surveillance wordt vaak ingezet bij het beveiligen van bijvoorbeeld bedrijventerreinen, industrieterreinen en kantorenparken. Door het surveilleren met één of meerdere voertuigen kan een groot gebied beveiligd worden tegen ongewenst bezoek. De mobiele surveillance van DFM Security Services kan veel voor uw bedrijf betekenen zoals:

Evenementen

Kleine- of grote evenementen, beveiliging is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel geworden tijdens evenementen. Wanneer uw evenement begint wilt u dat de beveiliging de veiligheid zo hoog mogelijk waarborgt en behoud, maar dat uw bezoeker hier zo weinig mogelijk van merkt. Echter, waar mensen samenkomen, daar zijn altijd veiligheidsrisico’s.

Hondenbrigade

De hondenbrigade van DFM Security Services speelt een grote rol binnen het bedrijf, de brigade is op meerdere vlakken inzetbaar zoals:
  • Mobiele surveillance
  • Evenementen
  • Crowd control
  • Bouw beveiliging
  • Objectbewaking

Medisch personeel

Tijdens evenementen en manifestaties wilt u voorkomen dat iemand letsel oploopt. Voorkomen is niet genezen, vooral bij bij grote inzetten waar veel mensen bij aanwezig zijn is het medisch personeel van DFM Security onmisbaar. U kunt simpelweg niet voorkomen dat mensen letsel oplopen.

Centralisten

Bij grootschalige projecten zijn centralisten benodigd die de beveiliging op een goede en efficiënte manier coördineren. Een centralist is de lijdende spil binnen uw project, deze coördineert en communiceert met alle verschillende afdelingen op uw evenement.

Receptiediensten

DFM Security is ook uw partner voor receptiediensten, wij zijn u graag van dienst voor de ontvangst aan uw receptie. Wij beschikken over het juiste personeel met de uitstraling en kunde die u zoekt voor uw receptie of ontvangstruimte.

Transportbeveiliging

DFM Security Services verzorgt voor u transportbewaking / transportbeveiliging en transportbegeleiding in binnen- en buitenland. In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten ontvreemd of word de chauffeur het slachtoffer van diefstal.

©2023 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services